Tur cu autocarul – Sărbătorile de iarnă la Moscova + bradul de Crăciun la Kremlin!

 

Se apropie vacanța de iarnă.

Este o perioadă fantastică pentru călătorii și odihnă fascinantă pentru copii și familii.

Vă invită splendida, strălucitoarea, ușor înzăpezita, măreața MOSCOVA.

Decorațiile de Crăciun vă vor uimi, iar excursiile vă vor oferi noi cunoștințe despre lume și despre una dintre cele mai importante metropole.

Însă cele mai intense emoții și dispoziție de sărbătoare le va oferi copiilor BRADUL DE LA KREMLIN – un eveniment deosebil, care va rămâne în memorie pentru toată viața.

Tur cu autocarul din 03.01.2020 până la 08.01.2020

4 zile / 3 nopți cu cazare la hotel

Vacanță de iarnă la Moscova și Bradul de la Kremlin!

„Moscova în lumini de Crăciun”: Care sărbătoare este mai importantă – Revelionul sau Crăciunul? Și cărei sărbători i se dedică bradul împodobit? Când a început tradiția de împodobire a locuințelor de Crăciun? Iată că și Moscova, ca o gazdă primitoare, s-a pregătit de sărbătoare. Veți vedea monumente de istorie și arhitectură în decorații festive: panorama Kremlinului de pe terasamentul Sf. Sofia – frumusețea și măreția ansamblului arhitectural și artistic nu va lăsa pe nimeni indiferent; complexul memorial al Victoriei pe Dealul Poklonnaya vă va încânta cu figuri de gheață și va deveni una din principalele locații ale sărbătorilor; fumusețea capitalei văzută din punctul de observare de pe Dealurile Vrabiei îți taie răsuflarea – cupolele bisericilor strălucesc, în piețe brazii maiestuoși se întrec în ținute, străzile și bulevardele strălucesc și joacă cu lumini multicolore, pe străzi au loc festivități, răsună muzica și oamenii se distrează…

Ziua 0 – Plecare din Chisinău cu autocarul.

Ziua 1: Sosire la Moscova. Cazare în hotel. Timp liber.

Ziua 2: Micul dejun. Excursie cu autobuzul „Moscova în lumini de Crăciun”. Excursia „Istoria și arhitectura Kremlinului din Moscova” (cu vizitarea catedralei).

Kremlinul din Moscova este cartea de vizită nu doar a Moscovei, dar și a Rusiei. Frumusețea și măreția ansamblului arhitectural și artistic! Peisajul natural unic se combină cu frumusețea inegalabilă a arhitecturii create de om. Bisericile și turnurile, palatele și parcul – toate acestea se găsesc pe teritoriul Kremlinului din Moscova. Aici se încoronau marii cneji și țari, aici se emiteau (și se emit) decretele cele mai importante pentru țară, și tot aici se află reședința de lucru a președintelui Rusiei. Urmează să aflați despre istoria Kremlinului de la începuturile sale până în zilele noastre.

Prânz în cafenele din oraș (cu plată suplimentară)

Excursie prin centrul istoric al Moscovei cu vizită în Piața Roșie. Este minunată Piața Roșie de Anul Nou: principalul pom de Crăciun al țării, o adevărată atmosferă a sărbătorilor! Tot ce ne înconjoară aici (de la zidurile Kremlinului până la pavaj) – totul are valoare istorică! Catedrala Sf. Vasile înfrumusețează piața ca cea mai importantă jucărie pe un pom de Crăciun! În timpul excursiei prin centrul istoric al Moscovei urmează să vedeți o minunată compoziție pe râul Neglinka, Piața Manej și multe alte locuri demne de atenție.

O plimbare pe teritoriul noului simbol al Moscovei, Parcul „Zaryadye”. În acest parc au fost create patru zone peisagistice caracteristice Rusiei: pădure, tundră, stepă și pajiști de apă. Este deschis un punct de observație remarcabil: de pe un arc de 140 de metri peste râul Moscova, care pare că plutește în aer, se deschid vederi uluitoare asupra Pieței Roșii și Kremlinului. „Podul plutitor în aer” nu are structuri de suport, iar înălțimea sa este de 15 metri!

*** În toate locațiile festive din Moscova se desfășoară festivalul „Călătorie de Crăciun”! În Parcul Zaryadye și pe Piața Manej de asemenea veți putea să vă bucurați de acest spectacol și să participați la activitățile interactive din cadrul festivalului!

Trasfer la hotel. Timp liber.

Ziua 3: Micul dejun. Vizită la Bradul de la Kremlin – opțional (pentru o taxă suplimentară de 50-60 euro de persoană).

Plimbare prin VDNH. „…Nu voi uita niciodată un prieten dacă l-am cunoscut la Moscova…” – nu întâmplător aceste cuvinte dintr-o melodie au devenit imnul VDNH. Expoziția VDNH a împlinit 75 de ani. Deschiderea ei a fost unul din cele mai importante evenimente din istoria antebelică a URSS. Aici se prezentau cele mai mari realizări din agricultură, industrie și cultură în anii primelor planuri de cinci ani, aici puteai afla despre viața republicilor sovietice. Astăzi, ca și până acum, vizitatorii sunt întâmpinați de sculptura „Muncitorul și colhoznica” de V. Muhina, ca și până acum, expoziția este înfrumusețată de fântâni arteziene, se întorc din nou pavilioanele republicane – Armenia, Kârgâzstan, Belarus…

Vizitarea celui mai mare acvariu din Europa, Moscvarium – cu plată suplimentară (14 euro).

Prânz în cafenele din oraș (cu plată suplimentară)

Excursie prin cel mai sacru loc din Moscova – Arbat. Cea mai veche stradă din Moscova, imaginea romantică a căreia este cunoscută în toată Rusia din melodiile lui Bulat Okudjava. Întretăiată de o multitudine de alei, ea a păstrat adevărata atmosferă a Moscovei. Veți vizita „Curtea de la Moscova” a lui V. Polenov; veți vedea casa în care a locuit A.S. Pușkin; veți cunoaște locurile cunoscute din fascinantul roman al lui M.A. Bulgakov „Maestrul și Margareta” și multe altele.

Ziua 4: Micul dejun. Eliberarea camerelor din hotel.

Grădina zoologică din Moscova este cea mai veche și mai mare grădină zoologică din țară. Iarna ea este deosebit de interesantă, deoarece iarna este vremea vulpilor roșcate și vulpilor polare, urșilor polari și pinguinilor. Macacii japonezi, pentru care frigul și zăpada sunt mediul obișnuit, se joacă într-una, bucurând vizitatorii. Mai sunt și leoparzi de zăpadă, cerbi ș.a. După ce veți admira animalele, pentru care iarna este o atmosferă confortabilă, puteți merge în încăperile calde pentru a vedea elefantul, girafa și alte animale. Grădina zoologică mai are și „Casa maimuțelor”, „Curtea puilor de animale”, „Casa leilor” și expoziția păsărilor de pradă, țarcul pentru pisici mici și mijlocii, „Casa animalelor exotice”, o insulă și casă pentru giboni și multe altele.

Excursie pietonală prin Moscova City (cu urcarea până la punctul de observare al unuia dintre turnuri): Veți vedea cel mai nou și modern complex de afaceri, comerț și rezidențial al capitalei ruse. „Afimall City”, plin de lumini. Turnurile principale ale centrului de afaceri Moscova City: „Imperiu”, „Orașul capitalelor”, „Pe terasament”, „Federația”.

Excursie pe punctul de observare din Turnul Federației. Un ascensor de mare viteză vă va duce la etajul 89 al turnului cu viteza de 8 m/s. Turnul Federației este situat în centrul orașului, la 4 km de Kremlin. De aici se vede toată Moscova la 360 de grade, din cel mai bun punct. Ideea unui loc de observare a apărut la etapa de proiectare a turnului, iar cea mai bună vedere a fost o condiție obligatorie a proiectului.

* Clădirea a fost construită folosind tehnologii noi și de ultimă generație, structura ei este super stabilă.

O zonă foto minunată. O fotografie cu vedere spre Moscova City pentru fiecare oaspete. Excursie prin panorama Moscovei. Vizită la spectacolul de proiecție despre Moscova la cinematograful turnului (3D fără ochelari). Degustare de înghețată la cea mai „înaltă” fabrică de înghețată și ciocolată „Cistaia Linia”.

Timp liber. Plecare.

.

Prețul turului – 287 euro pentru o persoană (un elev până la 16 ani).

Plata pentru un adult – plus 28 euro.

.

Prețul include:
— Transport confortabil pe întreaga rută cu plecare din Chisinau
— Cazare 3 nopți în hotelul „Astrus” 4* (http://www.astrus.ru)
— Micul dejun
— Ghid – 3 zile de lucru
— Serviciu de excursie (conform programului)
— Bilete în muzee (Kremlin, grădina zoologică, Turnul Federației)
— Asigurare medicală

— Însoțitorul grupului

.

Suplimentar se achită:
— Bilet pentru spectacolul la Bradul de la Kremlin
*1 bilet cu cadou – 60 euro/persoană
*2 bilete cu un cadou – câte 50 euro/persoană (se comandă în momentul bronării turului)
— Mese de prânz/cină – de la 7-10 euro (se comandă în momentul bronării turului)
— Cheltuieli personale.

 

Puteți comanda un tur individual cu călătorie avia.

Operatorul turistic își rezervă dreptul de a modifica programul turului cu realizarea tuturor opțiunilor indicate.

 

Заявка на тур

Введите код с картинки:
captcha